Crashcourse bidden

Daniel Chan

Volgt

Crash Course: Bidden voor beginners

Bij het WK voetbal in Qatar was het breaking news in Nederlandse media: profvoetballers die bidden! Niet alleen voetballers doen het. Ook gewone mensen. Soms zijn ze religieus, soms helemaal niet.

Allerlei tradities zeggen dat bidden met je ziel doet wat ademen voor je lijf betekent. Jezus zei dat ieder mens kan leren bidden. Net als fietsen, zwemmen en veters strikken.

Dat doen we bij deze crashcourse. In drie sessies wisselen we theoretische en praktische onderdelen af: waarom bidden mensen, wat levert het hen op, hoe begin ik, kan ik er beter in worden, is het voor mezelf of ook voor een ander etc. Ervaring met bidden niet nodig, nieuwsgierigheid volstaat.

Vorm

Individuele opdrachten, met aansluitend steeds een tafelgesprek waarin we inzichten delen en verdiepen. 4 - 8 deelnemers.

Di. 2 april 2024
Di. 9 april 2024
Di. 16 april 2024

Deelname is gratis.

Meer weten?

daniel@citykerk.amsterdam

Wil je meedoen? Leuk! Meld je aan via onderstaande aanmeldlink.

Ja, ik ben erbij!